Getting closer

To get the project within budget, we reviewed the engineering design to change a large part of the structural steelwork to timber along with deleting some windows and non-essential items. The front floor is changed to timber frame with burnished concrete slab for the lower level, providing some thermal mass. A builder is appointed and we’re on track to start construction in May!!

perspective

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s